Våra kontorslokaler i företagshuset Älvstaden

På Stallbackavägen 26 hittar vi företagshuset Älvstaden. Här finns stora möjligheter att utveckla just ditt kontor och i dagsläget kan vi presentera kontorslösningar från ca 20-2000 m²

I huvudbyggnaden finns konferenslokal för ca 70 personer, där rummet går att dela av. På tredje våning hittar ni lunch- och cateringrestaurangen UGN18. Direkt utanför fönstret finns goda kollektiva kommunikationer och avgiftsfria parkeringsmöjligheter. Logistikmässigt ligger vi nära till 45:an och tågstationen är knappt ett par km från oss. Träningsanläggningar, padel, tennis m.m finns inom 500 m radie.

Vi har successivt renoverat fastigheterna och kan färdigställa kontorslokaler tillsammans med er som hyresgäst. Vi kan även presentera förslag på hur kontorsytan kan komma att se ut. Detta är inte hugget i sten på något vis utan förenklar för er att kunna visualisera och utforma ert framtida kontor. Nedan visas några skisser. Dessa ytor kan slås ihop eller göras mindre beroende på ert behov.

”Vita Villan” är värt ett besök för er som vill ha ett färdigt nyrenoverat kontor i eget hus. Villan är i gammal 20-tals stil på ca 280 m², med en källare på ca 140 m² och eget konferensrum. Huset ligger bredvid huvudbyggnaden och har en egen ingång och goda parkeringsmöjligheter direkt utanför.

I och runt huvudbyggnaden:

  • Avgiftsfria parkeringsplatser
  • Närhet till kollektiva kommunikationer
  • Hiss
  • HWC på vån. 1 och 3
  • Lunchrestaurang vån 3

Kontorslokaler i huvudbyggnaden

Område: Stallbacka
Lokaltyp: Kontor
Total yta: 20 – 2000 m2
Våningar: 3
Hiss: Ja
Skick: Renoveras efter kundens behov
Tillträde: Enligt överenskommelse
Hyreskostnad: Kontakta oss för prisuppgift

Vita Villan

Område: Stallbackavägen 26
Lokaltyp: Kontorslokaler
Total yta: ca 280 m², med ca 140 m² källare
Hiss: Nej
Skick: Nyrenoverat
Tillträde: Omgående/Enligt överenskommelse
Hyreskostnad: Kontakta oss för prisuppgift

Kontakta oss

Telefon: 0520 48 58 90

E-post: info@alvstadenfastigheter.se

Intresseanmälan

    Godkänn Älvstadens integritetspolicy

    * Obligatoriska uppgifter