Fastigheterna

Älvstaden Fastigheter består av en mängd olika typer av lokaler och industri-ytor. Vi har funnits på Stallbacka sedan 1979 och har sedan dess utvecklat, upprustat och snyggat till det område som en gång inhyste en av Trollhättans största industrier, Ferrolegeringar.

Här erjuder vi stora möjligheter till egna anpassningar. Vi skräddarsyr bland annat lokalerna efter hyresgästernas behov.

Parkering

Vi lovar att det finns parkeringsplatser utanför kontoret och att det alltid är gratis

Säkerhet

Fastigheterna övervakas av bevakningsföretag, området är inhägnat och de gemensamma utrymmena är kameraövervakade.

Lagerlokaler

Går ni i planer på att bygga nya lagerlokaler? Kontakta oss. Har vi inte passande befintliga lokaler så har vi ytan att bygga på. 6000 m2 kallager med bästa logistiska läge, 30.000 kvm byggbar yta.

Markytor

Behöver ni långsiktiga lagerytor utomhus med tillgång till järnvägspår med våg och närhet till hamn?

Kontorslokaler

Har ni planer på att utöka er verksamhet eller att starta upp i Trollhättan? Kanske ska ni starta upp något nytt? Vi har kontorslokaler i alla storlekar. Internetanslutning är självfallet via fiber, i den hastighet du önskar.

Konferenser

Om vi inte redan beslutat att bygga er ett eget konferensrum så finns möjligheten att använda något av våra befintliga. De håller alla hög klass, självklart med projektor och internetanslutning.

Tillträdestider

I de allra flesta fall överenskommer vi skräddarsydda lokaler åt våra hyresgäster. Det blir då en väntetid på iordningställandet på allt emellan 1-3 månader. Beroende på Era specifika krav och vilken standard ni väljer så kan dock tillträde ofta ges omedelbart.

Restaurang

Hos oss på andra våning ligger Ugn18 som är en välbesökt restaurang. Här serveras varje dag, förutom vad som erbjuds på menyn, två rätter inklusive ett stort salladsbord. Restaurangen rymmer över 100 personer och har funnits här sedan 2019. Läs mer på ugn18.se Här finns även ett samarbete med vår partner inom träning – Active. De är varje vecka med och komponerar veckans ”Active-måltid”.